Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:16:05

Поліція допомагає громадянам боротися зі стихією

16.01.2016   15:54Агенцiя

На Чернігівщині з ночі 16 січня розгул снігової стихії поліцейські зустріли на автошляхах регіону. Правоохоронці рятують зі снігових заметів водіїв та пасажирів автотранспорту.

Забувши про відпочинок, працівники дорожньої поліції продовжують працювати у посиленому варіанті. Весь особовий склад управління превентивної діяльності розподілено по різних ділянках основних автошляхів для моніторингу ситуації та оперативного надання допомоги водіям і пасажирам.

103 патрульні наряди відстежують рух на визначених ділянках, а в разі настання нештатних ситуацій — негайно повідомляють до дорожніх служб, викликають важку техніку, регулюють рух автотранспорту в місці проведення рятувальних робіт.

Окрему складність являє собою забезпечення стабільного дорожнього руху у східній половині Чернігівщини, перерізаній пагорбами.
Як розповів начальник Управління превентивної діяльності Олександр Трейтяк, якщо автомобіль або автопоїзд не можуть самостійно здолати підйом, переходимо до ручного регулювання дорожнього руху.

Тим часом організовуємо роботу спецтехніки, вона і здійснює буксирування такого автомобіля на вершину підйому. Також створено пункти обігріву. Кожен поліцейський автопатруль має в автомобілі термос із гарячим чаєм та бутерброди для учасників дорожнього руху на випадок, якщо ті потраплять у біду.

Напружена робота підрозділів поліції з нормалізації руху на автошляхах Чернігівської області, у тісній взаємодії з дорожньо-експлуатаційними та аварійно-рятувальними службами, триває і надалі.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини