Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:48:52

Сільські громади Чернігівщини зібрали провізію для батальйону "Чернігів"

16.01.2016   08:09Агенцiя

Небайдужі земляки з Коропського та Щорського районів передали спецпризначенцям батальйону «Чернігів» кілька центнерів овочів, різносолів та м'ясних консервів.

Нагальні питання життєдіяльності, які потребують невідкладеного рішення, а також забезпечення батальйону «Чернігів» перебувають на особистому контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Служба матеріального забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечує поліцейських в зоні АТО всім необхідним (і харчами в тому числі), але ніхто не відмовляється від допомоги громадян, коли вона іде від щирого серця.

Так, пенсіонер МВС, а нині депутат Коропської районної ради Олександр Хілько після спілкування з керівництвом ГУНП про підтримку наших земляків у зоні АТО звернувся до сільських голів Атюши, Оболоння та Будища.

Небайдужі селяни одразу відгукнулися на цю акцію та почали зносити у місце збору хто що міг - картоплю, моркву, буряк, капусту, багато різноманітної консервації. В результаті провізією була завантажена повна ГАЗель.

Сільські голови В'ячеслав Пилипець,Володимир Гавриленко та Анатолій Маринченко відзначили високу самоорганізованість громади, яка готова підтримувати воїнів на Донбасі й надалі. Не залишилися байдужими до потреб бійців батальйону «Чернігів» і жителі села См'яч Щорського району.

Сільський голова Тетяна Лисенко і секретар сільради Тетяна Красенко  як ніхто знають, що таке війна, бо їх чоловіки пройшли через горнило Афганістану. Декілька уродженців села нині боронять українську землю на Донбасі. А виконуючий обов'язки командира батальйону «Чернігів» сам народився в цьому селі, тому односельці впевнені, що допомога надійде за призначенням.

Земляки офіцера зі См'ячі Анатолій Лисенко та колишній вчитель Іван Талаш брали активну участь в організації збору продуктів для бійців, підвозили харчі власним транспортом. В результаті вдалося наповнити вантажівку овочами, цибулею, часником, квасолею, сушеними грибами і квашеними огірками у відрах. Також селяни передали захисникам значні об'єми сала, як свіжого так і в банках, різної консервації, варення, свинячої і гусячої тушонки, смальцю, олії та вершкового масла.

Проводжаючи вантажівку, селяни висловили готовність повторити відправку продуктів для «чернігівців» вже через місяць.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини