Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:28:05

Керівництво ГУНП в Чернігівській області відвідало батальйон "Чернігів", який несе службу в Кураховому Донецької області

06.01.2016   14:44Агенцiя

Напередодні Різдва Христового чернігівці провідали земляків в зоні відповідальності, привезли бійцям батальйону харчі, солодощі до свята і провели зустріч з особовим складом підрозділу особливого призначення.

Передріздвяний вантаж супроводжували заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Селіверстов, начальник управління матеріального забезпечення Павло Сорока та т.в.о. командира спецбатальйону поліції "Чернігів" Микола Масляний.
   
Окрім м'ясних консервів, овочів, питної води та інших продуків гості привезли побратимам солодощі, які допоможуть підняти святковий настрій поліцейським у Різдво Христове.
   
Заступник начальника ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Олександр Селіверстов ознайомився з умовами служби бійців, зокрема, проінспектував блокпост батальйону на стратегічному об'єкті Мар’їнського району Донеччини - дамбі водосховища Курахівської ТЕЦ.
За період нинішньої ротації поліцейські спецпризначенці з Чернігівщини в рамках  контрдиверсійних заходів брали безпосередню участь в оперативно-профілактичних заходах у Кураховому, спрямованих на запобігання терористичним актам, диверсіям та іншим тяжким злочинам.

З метою попередження загрози мирному населенню та дестабілізації оперативної ситуації, посилені наряди поліції перевіряли місця, де могли переховуватися терористи чи їх пособники або могла зберігатися нелегальна зброя та інші небезпечні предмети. Також перевірялися власники зброї та особи, які перебувають на обліку в поліції.

В результаті відпрацювання був затриманий колишній український міліціонер, який перейшов на бік ворога та займався налагодженням зв’язку у підрозділах «поліції ДНР» в м. Донецьку.
   
В розташуванні підрозділу Олександр Селіверстов привітав земляків з прийдешнім Різдвом Христовим та з’ясував актуальні питання, які потребують невідкладного вирішення з боку керівництва ГУНП.
   
Зокрема, під час відвертої чоловічої розмови спецпризначенці виступили з клопотанням перед керівництвом про нагородження ряду бійців за сумлінну та звитяжну службу. Обговорювалося й питання "бойових" виплат.   
   
Також піднімалося питання ремонту або оновлення транспортного парку батальйону, який через активну експлуатацію в складних умовах часто виходить з ладу. Знайшло своє вирішення питання забезпечення поліцейських протизапальними препаратами, які вкрай необхідні в зимовий період.
   
Оскільки дотепер українські канали в Кураховому можна приймати виключно в режимі Т-2, а через звичайну антену ловляться тільки ворожі пропагандистські канали, бійці попросили налагодити постачання підрозділу української преси, зокрема, чернігівської, щоб бути в курсі подій країни і області.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини