Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:01:42

Поліцейські затримали серійного кишенькового злодія

05.01.2016   07:45

Чернігівські поліцейські затримали кишенькового крадія зі стажем, який промишляв крадіжками в громадському транспорті.

Поліцейські сектору кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції встановили та затримали зловмисника, який протягом тривалого часу завдавав клопоту пасажирам чернігівських тролейбусів та маршрутних таксі. Багато хто з них, після проїзду в громадському транспорті, виявляв відсутність мобільних телефонів та гаманців.

Опитавши потерпілих та провівши слідчо-розшукові дії, оперативники встановили прикмети чоловіка. Ця інформація вивела правоохоронців на раніше неодноразово судимого 29-річного підозрюваного.

В ході подальшого проведення досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), поліцейські встановили, що підозрюваний, відколи звільнився з місць позбавлення волі (лютий 2014 року), ніде не працював, але допускав немедичне вживання наркотичних препаратів. Задоволення це не з дешевих і потребує чималих коштів, тому взявся за старе – кишенькові крадіжки.

Останній в скоєному зізнався та дав правдиві свідчення. Поліцейськими доведено його причетність до майже двадцяти кишенькових крадіжок. Потерпілими найчастіше ставали діти, підлітки та жінки.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання аж до позбавлення волі на строк до трьох років. Підозрюваний перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини