Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:49:24

У Чернігівському районі відрилися два дитячі садки

31.12.2015   12:47

Наприкінці року мережа дошкільних навчальних закладів Чернігівського району розширилася на села Рудка і Новий Білоус. Напередодні свят голова ОДА Валерій Куліч виконав приємний обов’язок і урочисто відкрив «Калиноньку» і «Мрію» на радість малечі і батькам.

Обидва ДНЗ розмістилися в приміщеннях сільських шкіл: свіжо відремонтовані та обладнані коштом держави, місцевих бюджетів та меценатів, дитсадки вже розпочали роботу. Рудківським ДНЗ «Калинонька» завідуватиме Ірина Петрівна Самохвалова, а Новобілоуською «Мрією» – Ольга Іванівні Борець.

З вітальними словами та символічними подарунками для обох дитсадків, крім голови ОДА Валерія Куліча, також приїздили новопризначений начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Микола Конопацький, голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та голова Чернігівської райдержадміністрації Віктор Корж.

У ході зустрічей Валерій Куліч також анонсував очікуване в найближчий час відкриття ДНЗ у селі Старий Білоус та продовження роботи з розширення мережі закладів дошкільної освіти наступного року.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини