Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:33:33

Поліція затримала підозрюваного у подвійному вбивстві

21.12.2015   14:15

Поліцейські Бобровицького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області викрили у вбивстві раніше засудженого селянина, який через ревнощі позбавив життя двох односельців.

20 грудня до чергової частини надійшло повідомлення про виявлення в одному з сіл району трупів господаря будинку та його співмешканки.

На місце злочину негайно прибули слідчо-оперативні групи Бобровицького відділення поліції та Головного управління Національної поліції в області на чолі з керівництвом. В приміщенні літньої кухні правоохоронці виявили тіла чоловіка і жінки з колото-різаними пораненнями живота, грудної клітини та шиї.

Оперативники опитали сусідів та почали встановлювати коло осіб, які останнім часом заходили до будинку загиблих. В ході проведення розшукових заходів місцеві поліцейські спільно з оперативниками кримінальної поліції ГУНП в Чернігівській області  встановили, що вбивство господаря та його співмешканки під час раптово виниклого конфлікту на ґрунті ревнощів скоїв односелець загиблих 1955 року народження.

Намагаючись уникнути покарання, підозрюваний деякий час переховувався на горищі в дачному селищі, доки не був затриманий поліцією. З місця події вилучено знаряддя злочину - ніж. Підозрюваний затриманий згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за п.1 ч.2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб) - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.