Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:32:52

Представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини перевірили Прилуцьку виховну колонію

17.12.2015   09:48Агенцiя

15 грудня 2015 року до Прилуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області завітали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Алла Лепеха – регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Віктор Тарасов – представник Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Під час відвідування виховної установи, у супроводі начальника колонії Євгенія Квітницького, гості здійснили обхід режимної території, ознайомилися з умовами тримання вихованців 2-го відділення дільниці ресоціалізації, дільниці соціальної адаптації, дільниці карантину, діагностики та розподілу. Алла Лепеха та Віктор Тарасов оглянули їдальню, ознайомилися з роботою крамниці та лазні, поспілкувалися з батьками вихованців, які перебували в кімнатах короткострокових та тривалих побачень.

Відвідувачі поспілкувались з групою вихованців з метою перевірки дотримання їх прав на навчання, дозвілля, релігійних поглядів, стану дотримання свобод громадян, які перебувають в місцях несвободи.  

   Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини