Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:46:07

Посилки до колоній та СІЗО в Чернігівській області: замість смальцю - канабіс, замість грецьких горіхів - амфетамін

15.12.2015   12:58Агенцiя

Протягом останнього часу до Менської виправної колонії (№ 91), Чернігівської виправної колонії (№ 44) та Чернігівського СІЗО збільшилась кількість спроб передати засудженим та ув`язненим наркотичні речовини.

Так, до засуджених Менської виправної колонії (№ 91), установи, де відбувають покарання колишні співробітники правоохоронних органів, надійшло 3 посилки. З м. Новомосковськ надійшла посилка, де в середині грецьких горіхів було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження зовнішньо схожу на каннабіс, попередньо загорнуту в папір та фольгу, та порошкоподібну речовину білого кольору.

Місто Новомосковськ, Дніпропетровської області було відправником ще однієї посилки з наркотичними речовинами – в пачці з цигарками було виявлено та вилучено дві цигарки з канабісом. З м. Шостка засудженому передали туфлі, де в каблуках було виявлено речовину зеленого кольору рослинного походження, а також п’ять згортків з вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, попередньо загорнуті у фольгу.

Під час догляду посилки на ім`я ув`язненого Чернігівського СІЗО в середині банки зі смальцем виявлено поліетиленовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження.
Другий випадок в слідчому ізоляторі трапився під час догляду спортивного одягу засудженої жінки – в підкладці виявлено фрагмент медичного бинта світло-коричневого кольору.

Під час здійснення обходу по периметру охороняємої зони Чернігівської виправної колонії (№ 44) було виявлено згорток з картоплею. В середині картоплини, обмотаної газетою та скотчем, знаходився шприц з рідиною темно-коричневого кольору, приблизно 14 мл.

Під час всіх випадків по каналу 102 було викликано слідчо-оперативні групи, де в присутності понятих проведено вилучення та документування даних фактів.
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.