Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:33:17

“Я — журналіст!”: cтаршокласників з усієї країни запрошують до участі у конкурсі

14.12.2015   10:17Агенцiя

Видавничий дім "ОГО" за інформаційної підтримки АНРВУ - вкотре проводить конкурс для стимулювання розвитку журналістики в країні.

До участі запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці позашкільних закладів, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Цьогоріч організатори ставлять за мету охопити конкурсом усю Україну, відтак — запрошують надсилати роботи старшокласників з усіх регіонів держави.

Традиційно організатором Конкурсу є Видавничий дім “ОГО”, співорганізаторами - управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Національний університет “Острозька академія”. Традиційно до організації конкурсу також долучаються управління освіти і науки сусідніх областей — Волинської, Хмельницької, Житомирської, а цьогоріч число таких співорганізаторів розшириться ще більше.

Умови конкурсу
Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
“Цікаве — поряд” (про цікаву людину або цікаве місце у своєму регіоні) або “ Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті”.
До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему “ Чим мене приваблює професія журналіста”.

До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі). Фотографію бажано надавати в електронному вигляді, записану окремим файлом, а не вставлену у текст. Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Дана згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “ Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в обласному конкурсі учнівських творів “Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис ”.

Роботи слід надсилати за адресою організаторів: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Я - журналіст!”. Роботи в електронному вигляді надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . Бажано подавати всі матеріали саме в електронному вигляді.

Терміни проведення конкурсу
Початок прийому робіт – 16 листопада 2015 року, закінчення прийому – 25 грудня 2015 року, робота журі — до 1 лютого 2016 року, визначення та оголошення переможців – до 15 лютого 2016 року.

Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками. Нагородження переможців відбудеться в урочистій обстановці і висвітлюватиметься у ЗМІ. Організатори обіцяють відзначити подяками не лише школярів, а й педагогів, які підготували переможців.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини