Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:34:01

Служба автомобільних доріг закликає водіїв "одягнути" зимову гуму та перевірити технічний стан автомобіля

03.12.2015   16:11Агенцiя

Шановні автомобілісти!

Несприятливі погодні умови зимового періоду ускладнюють рух автотранспорту, що призводить до створення аварійних ситуацій на автодорогах. Тому, Служба автомобільних доріг у Чернігівькій області нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо при поїздках на далекі відстані.
    
У зв’язку з ускладненням погодних умов та з причини відсутності на транспортних засобах, у першу чергу, які здійснюють перевезення вантажів, необхідного облаштування для експлуатації в зимовий період на автодорогах загального користування утворюються затори, з’їзди автомобілів з узбіч та виникають інші надзвичайні ситуації, що ускладнює експлуатаційне утримання доріг в цей період.
    
Служба автомобільних доріг у Чернігіській області закликає водіїв в дні несприятливих погодних умов утримуватись від поїздок на далекі відстані.

При крайній необхідності руху, користуватися зимовими шинами, упорами противідкатними та ланцюгами протиковзання на колесах, укомплектовувати автомобілі тросом та лопатами для виїзду із можливо утворених заторів, а також дотримуватись безпечного швидкісного режиму руху. Бути уважними та обережними, взаємоввічливими під час руху на автодорозі!
    
Дорожники області звертаються до водіїв, з проханням: при виникненні надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування Чекрнігівської області, негайно повідомити оператора диспетчерської служби за тел. (0462) 661-893 та при можливості не продовжувати рух по цій ділянці дороги, а зачекати на ділянках відстою транспортних засобів та дати можливість проїхати техніці для розчищення й обробки ділянки.


До відома: За статистикою причиною виникнення транспортних заторів та збільшення ДТП під час складних погодних умов, частіше за все стають водії великовагових транспортних засобів, які користуються колесами з високим ступенем зносу резини, не мають пристроїв проти ковзання та ті, які значно перевищують нормативні навантаження автомобіля

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини