Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:58:27

Привітали працівників прокуратури

02.12.2015   08:09Агенцiя

У вівторок, 1 грудня, в приміщенні Прокуратури Чернігівської області відбулися урочисте зібрання з нагоди Дня працівників прокуратури.

Відповідно до усталеного формату подібних заходів, учать у ньому взяли керівники виконавчої та представницької влади області, органів правопорядку та безпеки, інші високі гості.

Звертаючись до присутніх працівників прокуратури області, голова ОДА Валерій Куліч зазначив, що труднощі процесу реформування служби не мають впливати на ефективність поточної роботи, а у перспективі дадуть позитивні результати державі та кожному громадянину.

З нагоди професійного свята почесною грамотою обласної державної адміністрації було нагороджено:
Герасименко Тамару Михайлівну – начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;
Кожедуба Євгенія Миколайовича – начальника слідчого відділу прокуратури Чернігівської області;
Розенка Дмитра Олеговича – прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:
Булавко Оксані Володимирівні – прокурору відділу організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків із громадськістю та засобами масової інформації прокуратури Чернігівської області;
Кравченку Володимиру Володимировичу – прокурору прокуратури міста Чернігова;
Крупку Сергію Володимировичу – прокурору відділу ювенальної юстиції прокуратури Чернігівської області;
Сидоренко Марині Володимирівні – прокурору прокуратури Городнянського району;
Тимошенкову Володимиру Івановичу – прокурору з питань організаційно-методичної роботи відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Чернігівської області.

У своєму вітальному слові голова обласної ради зазначив, що реорганізація структурних підрозділів та масштабне кадрове оновлення прокурорської системи, яке нині відбувається в нашій державі, має сприяти зміцненню правопорядку.
Керівник обласного представницького органу побажав працівникам прокуратури успіхів у роботі, міцного здоров'я, благополуччя і за сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм нагородив Почесними грамотами обласної ради старшого прокурора Прилуцької міжрайонної прокуратури Юрія Антоненка, прокурора прокуратури Ічнянського району Катерину Окостень, начальника секретаріату прокуратури області Любов Стельмах та начальника відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Лесю Шваб.

З нагоди свята до присутніх у залі обласної прокуратури звернулися народний депутат України, новообраний Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова апеляційного суду Садіг Тагієв, начальник управління Служби безпеки України в області Олександро Довженко, начальник управління Державної пенітенціарної служби в області Валерій Пісклов, інші офіційні особи.

Архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій закликав працівників прокуратури завжди залишатися людяними та пам'ятати заповіді Божі.

Своїх коллег привітав та вручив відзнаки прокурор області Віктор Носенко.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.