Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:29:35

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

20.11.2015   09:18Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 19 листопада до 8:00 20 листопада 2015 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 4 пожежі та 1 випадок виявлення застарілих боєприпасів. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Хід ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із захворюванням сільськогосподарських тварин  на африканську чуму свиней:
В м. Бобровиця продовжувалося вжиття заходів щодо ліквідації наслідків захворювання сільськогосподарських тварин на африканську чуму свиней. Здійснено обхід 483 дворів. Проведено механічне очищення та дезінфекція приміщень і дворів, де утримувались тварини.
Усього з початку проведення профілактичних заходів було обстежено 4200 господарств, вилучено 37 голів свиней, яких було забито безкровним способом  та утилізовано шляхом спалювання.

Хід ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із ліквідацією пожежі на торфовищі:
Біля с. Данівка Козелецького району в урочищі Трубіж на відстані 83 км від м. Чернігова з 9 жовтня горять торф’яники.5-6 листопада поведена поглиблена розвідка території торфовищ, під час якої виявлено додаткові місця горіння торфу окремими осередками. Загальна площа пожежі склала 195 га, 6 листопада пожежа торфу  облікована як надзвичайна ситуація. Загрози населеним пунктам немає.
Станом на 8 год. 20 листопада загальна площа пожежі склала 59 га.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В смт Сосниця по вул. Чернігівській о 18 год. 45 хв. 19 листопада водій скутера "VIPER" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід та водій отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Сосницької центральної районної лікарні. 


Пожежі – 4, з них 3 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на об’єкті.


Виявлення застарілих боєприпасів – 1:

Біля с. Білі Вежі Бахмацького району о 12 год. 45 хв. 19 листопада на відкритій території було виявлено 7 артилерійських снарядів калібру 120 мм часів Другої світової війни. Місце знахідки охороняється. Подана заявка на знешкодження до управління ДСНС України в Чернігівській області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 13 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Щорс – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 19 листопада до 20 години 20 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень дощ, вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 3-8º тепла, вдень 5-10º тепла.
По Чернігову вночі невеликий дощ, вдень дощ. Температура вночі 5-7º тепла, вдень 7-9º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини