Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:30:07

Несправність приладів пічного опалення призводить до виникнення пожеж

18.11.2015   08:02Агенцiя

За минулу добу на Чернігівщині рятувальники ліквідували 2 пожежі, які виникли через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення. Лише завдяки оперативним діям підрозділів ДСНС не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі.

Так, 16 листопада о 06:34 у Ріпкинському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Авдіївка. Оперативно до місця пригоди  прибули рятувальники з райцентру. Загоряння вдалося локалізувати  о 07:10 та ліквідувати о 07:40. Пожежею пошкоджено 10 кв. м покрівлі та перекриття будівлі.

Цього ж дня об 11:45 в одному з приватних житлових будинків, що по вул. Іванівській в м. Прилуки, виникла пожежа. За вказаною адресою прибули рятувальники та приступили до гасіння. Вогнеборці об 11:51 локалізували пожежу та о 12:06 остаточно її ліквідували. Завдяки вчасному виявленню пожежі полум’я встигло пошкодити лише 1,5 кв. м. перекриття будинку.


Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно постійно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід робити огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин. Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил, допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.