Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:09:14

Ветерани Чернігівщини обрали голову Ради

04.11.2015   07:36Агенцiя

В Управлінні МВС в Чернігівській області пройшла звітно-виборча конференція Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветерані МВС України.

В роботі засідання взяв участь начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін. Він ознайомив присутніх з роботою, яка проводиться в Управлінні на підтримку ветеранів міліції та щодо використання їхнього багатого практичного досвіду.

Також Едуард Володимирович уважно вислухав пропозиції, висловлені керівниками районних ветеранських організацій області. Він наголосив на важливості ролі ветеранів у підвищенні професіоналізму сучасного міліціонера, наставництві та наступництві поколінь правоохоронців.

В ході конференції Рада ветеранів відзвітувала про підсумки роботи за звітний період, ознайомила присутніх із напрацюваннями щодо виконання статутних вимог з питань соціального захисту ветеранів органів внутрішніх справ та їх участі у вихованні молодих працівників міліції.

У свою чергу голова ревізійної комісії представив звіт про стан фінансово-господарської діяльності. В результаті виборів голови Ради ветеранів Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветерані МВС України присутні знову висловили довіру і обрали нинішнього голову Павла Скнаря.

Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, який він очолює за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їх життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

Були обговорені деякі питання пенсійного забезпечення пенсіонерів органів внутрішніх справ та стан медичного обслуговування пенсіонерів та ветеранів ОВС.

Також на засіданні виступили керівники первинних ветеранських організацій апарату УМВС в області. Плідне спілкування колег-однодумців, спільне обговорення проблем та обмін досвідом завершилися прийняттям відповідного рішення.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини