Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:31:10

Олександр Квіташвілі перевіряв, як проходить вакцинація дітей у Чернігові

31.10.2015   11:41Агенцiя

Як проходить вакцинація у Чернігівській області — особисто перевіряв 30 жовтня, Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі.

— Мета мого візиту – підтримати кампанію з вакцинації дітей, – зазначив Міністр.
Олександр Квіташвілі відвідав обласну дитячу лікарню, де переконався, що вакцина зберігається у відповідних умовах. У лікарні для цього є 7 холодильників та 2 морозильні камери.
Також Міністр ознайомився з роботою цього медичного закладу, зокрема, відвідав басейн, інфекційно-боксоване відділення для дітей раннього віку. Зацікавила його й виставка творчих робіт дітей з усієї області, які перебувають на лікуванні.

У міській дитячій поліклініці № 1 Олександр Квіташвілі безпосередньо був присутнім під час проведення процедури вакцинації. Міністр відзначив, що до лікувального закладу прийшло багато жінок із дітьми саме для проведення вакцинації від поліомієліту.
— Велика кількість бажаючих зробити щеплення означає, що змінюється відношення громадян до проведення імунізації дітей. Нове покоління батьків у більшій мірі довіряє вакцинації, а значить, і більш відповідально ставиться до збереження здоров’я власних дітей, — зазначив Міністр.
Олександр Квіташвілі висловив переконання, що темпи проведення вакцинації на Чернігівщині дозволять максимально охопити дітей відповідного віку. За попередніми даними, по місту Чернігову з 21 по 29 жовтня вже проведено щеплення більше 30% дітей. По області цей показник становить 28%. Також Міністр запевнив — вакцини вистачає в повному обсязі, для всіх дітей.

У міській поліклініці № 2 очільник Міністерства охорони здоров’я також був присутнім при вакцинації дітей. Побував у кабінеті, де дітей оглядає лікар перед процедурою щеплення.

У рамках робочої поїздки Міністр охорони здоров’я зустрівся з головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем. Говорили про стан справ у медичній галузі області, готовність до тісної співпраці, вирішення проблемних питань галузі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини