Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:05:59

Зустріч із працівниками соціальної сфери

30.10.2015   08:09Агенцiя

З нагоди Дня працівника соціальної сфери голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч провів зустріч із соцпрацівниками області.

У ході заходу були відзначені найкращі працівники галузі, лунали офіційні вітання та промова голови облдержадміністрації, в якій він запевнив, що питання гідного забезпечення соцпрацівників уже розв’язується як у Києві, так і на рівні області, і результати не змусять довго на себе чекати.

«Нарешті уряд сприйняв той факт, що працівники соціальної сфери несуть колосальні навантаження в процесі роботи і є вкрай важливою частиною зв’язку громадян із державою. Соцпрацівники є опорою для мільйонів українців. Адже лише на Чернігівщині самих пенсіонерів понад 400 тисяч, а крім них підтримки потребують іще тисячі громадян. Я щиросердно вдячний вам за щоденну віддану працю, окремо – за більш як 150 тисяч оформлених вами субсидій. Це те, що дійсно потрібно людям. Тому запевняю вас, що і уряд, і виконавча влада на місцях мають за пріоритет підтримку соцпрацівників, поліпшення забезпечення та умов праці. Сподіваємося, що втілити це вдасться вже у наступному бюджетному році», – сказав, звертаючись до працівників соціальної сфери, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

Із нагоди професійного свята Наталія Миколаївна Омельченко – соціальний робітник територіального центру соціального обслуговування Коропської РДА – була відзначена подякою Прем’єр-міністра України. Також із нагоди професійного свята почесною грамотою Чернігівської облдержадміністрації відзначені Юрій Курач – начальник відділу програмного та комп’ютерного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Деснянської районної у місті Чернігові ради та Микола Васильович Шапка – директор Козелецького геріатричного пансіонату.

Подяки голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча отримали:

Баргаміна Людмила Михайлівна – заступник головного бухгалтера Чернігівського геріатричного пансіонату;

Близнюк Лариса Михайлівна – головний спеціаліст з питань режимно-секретної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області;

Дуброва Яна Миколаївна – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії №2 управління Пенсійного фонду України в м. Чернігові;

Козачок Олександр Миколайович – перший заступник начальника управління соціального захисту населення Коропської РДА;

Кугут Олена Андріївна – директор Варвинського районного центру зайнятості;

Лугова Олександра Іванівна – соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома №1 по селу Анисів територіального центру соціального обслуговування Чернігівської РДА;

Тимофєєва Ірина Михайлівна – начальник відділу інформаційно-аналітичних систем та електронних ресурсів головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області;

Щербина Наталія Василівна – начальник відділу бухгалтерського обліку – головний бухгалтер виконавчої дирекції Чернігівського обласного Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини