Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:55:40

Проведення ремонту каналізаційного колектора закінчиться протягом місяця

15.10.2015   10:00Агенцiя

Добудувати каналізаційний колектор у Чернігові планують протягом найближчого місяця. Про це міський голова Олександр Соколов повідомив на зустрічі з мешканцями міста.

- Це дуже важливий об’єкт. Ідеться про глобальне питання екологічної безпеки. Ми почали будувати в 2006 році, коли місто потерпало від проривів. За ці роки наші спеціалісти протягнули 11,7 км нових, якісних інженерних комунікацій, – розповів мер.
Нові комунікації мають гарантію на 50 років. І це важливо не тільки для Чернігова, а й для всієї півночі та центру країни, бо водопостачання столиці на 60 % відбувається з Десни.

– Тому на це будівництво лише цього року виділено 5 мільйонів гривень з міського бюджету. Ще 10 мільйонів надійшли з державного бюджету. Залишилося добудувати менше 300 метрів, і, я думаю, протягом місяця ми це питання закриємо. Екологія міста покращиться, а життя стане більш комфортним, – наголосив Олександр Соколов.

Наразі всі роботи виконуються за графіком.


PR

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини