Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:08:26

Всесвітній день пошти у Чернігові

10.10.2015   09:03Агенцiя

Майже двісті країн по усьому світу відзначають День пошти. Це свято дійсно масштабне, адже лише на Чернігівщині роботу поштового зв’язку забезпечують 3100 людей, це – ледве не найбільший колектив в області.

Щоб привітати поштарів із професійним святом, на запрошення керівника структури Олега Олексійовича Обушного, до центрального офісу Чернігівської дирекції «Укрпошти» завітав голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

«Пошта – інструмент людської комунікації, зв’язку зі світом за допомогою кореспонденції. Проте в Україні вона має ще важливішу місію. Поштар в Україні – не лише людина, яка приймає і доставляє листи і газети, поштар – це джерело новин, підтримки, живого спілкування для сотень тисяч людей. Пошта несе на собі велике соціальне навантаження, адже, особливо на Чернігівщині, де густота населення дуже низька, відділення зв’язку та поштарі є центром життя багатьох сіл і селищ. Вітаю вас зі святом. Переконаний, що, адаптуючись до умов ринку, пошта Чернігівщини матиме майбутнє, адже ваша робота, хоч часто і не помітна, але вкрай необхідна кожній людині», – звернувся до урочистого зібрання голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Принагідно за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток поштового зв’язку було оголошено Подяки голови обласної державної адміністрації:

Ірині Степанівні Дмитренко – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-21» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Людмилі Миколаївні Котенко – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-14» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Ірині Михайлівні Кошовій – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Світлані Володимирівні Петровській – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-5» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

Ніні Миколаївні Саповській – начальнику міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-1» цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Також із нагоди свята на подвір’ї офісу Чернігівської дирекції «Укрпошти» розгорнувся ярмарок виробів, створених руками поштарів, безпрограшні лотереї та пункт передплати періодичних видань.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.