Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:35:27

Оперативна інформація прес-служби ДАІ Чернігівської області

08.10.2015   09:12Агенцiя

За минулу добу на автошляхах області працівниками Державтоінспекції було виявлено та припинено 72 порушення Правил дорожнього руху.

З яких:
​ · керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння – 7 фактів;
​ · перевищення швидкості руху – 22;
​ · порушень вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг – 3;
​ · порушень правил розташування транспортних засобів на дорозі (зупинка, стоянка) – 5;
​​ · порушення правил пішоходами – 6;
 · інші порушення – 28

За минулу добу на території області зареєстровано три дорожньо-транспортні пригоди в якій одна людина загинула та три отримали травмування.

Шановні водії, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, будьте пильними на дорозі. Дбаючи про свою безпеку, ви подбаєте про безпеку інших учасників дорожнього руху.

На території обласного центру проводяться заходи з метою профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів «таксистами» та водіями автобусів.

За добу працівниками ДАІ було складено 7 адміністративних протоколів, з них:
На водіїв «таксі»- 4 протоколи;
На водіїв автобусів - 3 протоколи;

Також, з метою попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих пішоходів,  працівниками ДАІ виявлено та передано до нарядів патрульно-постової служби 7 «горе-пішоходи».

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ надано посильну допомогу учасникам дорожнього руху, в частині роз’яснення подальшого маршруту руху, буксирування автомобіля до найближчої СТО, надання технічної допомоги.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини