Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:34:05

Із батальйоном "Чернігів" в зону АТО поїхала дівчина. ФОТО

01.10.2015   20:57Агенцiя

Молода дівчина вирушила в зону АТО разом із бійцями батальйону «Чернігів». Поїхала вона туди добровільно і зізналася, що давно думала про це.

У четвер, 1 жовтня, кілька десятків бійців добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» вкотре вирушили захищати батьківщину в зону АТО.

 

Молодший лейтенант Вікторія Ємець - перша жінка в батальйоні «Чернігів», яка поїхала захищати вітчизну в зону антитерористичної операції. Дівчина розповіла, що перебуває на службі вже більше півтора року і за цей час багато чого навчилася.

«І стріляти вмію, і надавати першу допомогу. Тож буду виконувати всі завдання командира, так само як і хлопці», - розповіла дівчина.

Як відреагували батьки на те, що їх дівчинка їде на війну?

«Батьки не хотіли відпускати, мама плаче. Але я зовсім не боюся. Я давно про це думала і нарешті я їду. Зі мною їдуть мої побратими, тож у мене надійний захист.», - зізналася Віка.

Їдуть Вікторія та хлопці приблизно на місяць. Перебуватимуть в Донецькій області. 

Провести дівчину прийшов її хлопець Святослав, який теж є бійцем цього ж батальйону і неодноразово ніс службу в зоні АТО.

 

Альона Шепіда

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей