Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:16:23

Чернігівські прокурори пройшли другий етап відкритого конкурсного відбору на заміщення посад у місцевих прокуратурах

29.09.2015   09:07Агенцiя

У Київському регіональному центрі з організації та проведення конкурсного відбору в органи прокуратури 26, 27 та 28 вересня прокурори Чернігівщини проходили II етап конкурсу (тести на загальні здібності) для зайняття посад у місцевих прокуратурах.

Метою цього етапу є виявлення здатності кандидатів аналізувати, обробляти та інтерпретувати великі масиви інформації за короткий час, знаходити причинні зв’язки між ними і робити правильні висновки.

Результати першого етапу відкритого конкурсного відбору – тестування на знання законодавчої бази – показали досить високий рівень знань прокурорів Чернігівщини.

Наступним етапом відкритого конкурсу має стати тестування особистісних характеристик, яке передбачає виявлення рис, типів характеру, стилю поведінки кандидата, визначення його емоційного стану. Результати тестування носитимуть рекомендаційний характер.


Довідково: у зв’язку з утворенням з 15 грудня 2015 року місцевих прокуратур та припиненням діяльності міських, районних, районних у містах та міжрайонних прокуратур наказом Генерального прокурора України на території Чернігівської області визначено функціонування 5 місцевих прокуратур: Менської, Ніжинської, Прилуцької, Бахмацької та Чернігівської.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини