Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 13:48:07

Наркокур’єра, який віз півцентнера смоли канабісу, засуджено до 6 років позбавлення волі, — прокуратура

16.09.2015   09:07Агенцiя

Прокуратурою Чернігівської області доведено в суді вину громадянина Молдови, якого 29 квітня було затримано в Чернігівській області на митному пункті пропуску «Нові Яриловичі» з рекордним для Чернігівщини за обсягом нелегальним вантажем наркотиків.

У спеціально обладнаній схованці всередині паливного баку його автомобіля знаходилося більш як 50 кілограмів наркотичних речовин: канабісу та розфасованої у вигляді брикетів смоли канабісу. Зі слів водія, він мав перевезти незаконний вантаж через Україну і Білорусь транзитом до Росії.

Досудове розслідування проводилося слідчим підрозділом УСБУ в області, процесуальне керівництво здійснювала прокуратура Чернігівської області.

Суд погодився з думкою державного обвинувача, кваліфікувавши дії наркокур’єра як контрабанду особливо небезпечних наркотичних засобів у особливо великих розмірах з метою їх збуту (ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України).

Вчора, 14 вересня, Новозаводський районний суд м. Чернігова проголосив вирок, засудивши цього обвинуваченого до покарання у виді шести років позбавлення волі з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметами контрабанди, та конфіскацією всього належного йому майна.

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини