Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:25:08

Оперативна інформація прес-служби ДАІ Чернігівської області

07.09.2015   11:10Агенцiя

За минулу добу на автошляхах області працівниками Державтоінспекції було виявлено та припинено 75 порушень Правил дорожнього руху.

З яких:
​ · керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння – 19 фактів;
​ · перевищення швидкості руху – 8;
​ · порушень вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг – 2;
​ · порушень правил розташування транспортних засобів на дорозі (зупинка, стоянка) –2;
​​ · порушення правил пішоходами –6;
 · інші порушення – 24

За минулу добу на території області не зареєстровано дорожньо-транспортних пригод.

Шановні водії, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, будьте пильними на дорозі. Дбаючи про свою безпеку, ви подбаєте про безпеку інших учасників дорожнього руху.

 На території обласного центру проводяться заходи з метою профілактики аварійності, попередження та припинення порушень правил дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів «таксистами» та водіями автобусів.

За добу працівниками ДАІ було складено 8 адміністративних протоколів, з них: на водіїв «таксі»-4 протоколи; на водіїв автобусів-4 протоколи.

Також, з метою попередження та недопущення дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих пішоходів,  працівниками ДАІ виявлено та передано до нарядів патрульно-постової служби 6 «горе-пішоходів».

Під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ надано посильну допомогу учасникам дорожнього руху, в частині роз’яснення подальшого маршруту руху, надання технічної допомоги, надання консультативної допомоги в межах компетенції.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини