Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:19:23

Корюківські патрульні розкрили грабіж

31.08.2015   16:13

Співробітники патрульної служби Корюківського райвідділу УМВС України в Чернігівській області встановили особу грабіжника, який напередодні пограбував свого односельця, відібравши в того всі гроші.

До чергової частини Корюківського райвідділу УМВС в Чернігівській області зателефонували жителі одного з сіл району і повідомили, що їхнього односельця пограбували, при цьому ледь не задушивши його.

На місце події негайно виїхали патрульні міліціонери. Поспілкувавшись з потерпілим та сусідами, правоохоронці відновили картину подій.

До пенсіонера зайшов місцевий парубок і попросив у борг 10 гривень на випивку, хоча молодик і так вже був напідпитку. Отримавши бажане, гість не заспокоївся, та почав вимагати більше.

Господар не погоджувався збільшити розміри «кредиту» і тоді нахаба почав силою відбирати у старенького гроші.

Почалася сутичка, в ході якої молодик почав душити господаря та відібрав ще 70 гривень. Потерпілий почав кричати і кликати на допомогу сусідів, які й врятували пенсіонера.

Міліціонери обстежили всі можливі схованки, де міг переховуватися нападник. Той проявив неабиякі здібності маскування на місцевості, але сховатися від пильного ока правоохоронців йому не вдалося.

Підозрюваний вже неодноразово мав конфлікт із законом – був тричі засуджений за пограбування. Але чоловік на шлях виправлення не став і знову пішов на злочин. Як пояснив парубок слідчому, йому дуже хотілося продовжити пиятику, а грошей не було.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або вчинений повторно), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини