Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:30:59

Засуджені, які відбувають покарання в колоніях Чернігівської області, та підоблікові кримінально-виконавчої інспекції відзначили День Незалежності України

27.08.2015   10:47Агенцiя

З нагоди святкування 24 річниці Незалежності України в установах виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області із засудженими було проведено ряд культурних та фізкультурно-спортивних заходів.

У Чернігівському СІЗО та Новгород-Сіверській установі виконання покарань (№ 31) з привітаннями до засуджених звернулись представники адміністрації. Засуджені та ув’язнені переглянули телерепортажі про урочистості з нагоди Дня Незалежності України.
 
Протягом святкових днів засуджені Домницького виправного центру (№ 135) та Менської виправної колонії (№ 91) мали змогу позмагатися в грі у настільний теніс, шахи та шашки, міні-футбол. У молитовних  кімнатах священики місцевих храмів провели богослужіння та духовні бесіди із засудженими зазначених установ. 

В Чернігівській виправній колонії (№ 44) проведена щорічна спартакіада. Традиційно до проведення даного заходу були запрошені:  Кропива Григорій Митрофанович – член спостережної комісії та Мазур Людмила Олесівна – представник центру соціальних служб для сім`ї дітей та молоді м.Чернігова. Під час проведення спартакіади засуджені жінки проявили свої фізичні та розумові здібності. Усі засуджені, які приймали участь у змаганнях, отримали грамоти та подарунки.
 
Під час урочистих зборів з нагоди свята начальник Прилуцької виховної колонії Євгеній Квітницький привітав вихованців з Днем Незалежності України. Свої таланти засуджені проявили на концерті художньої самодіяльності. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять героїв, які поклали життя заради свободи української нації і держави.  Вихованці прочитали безліч патріотичних віршів, сповнених любов'ю до України, заспівали ще більшу кількість абсолютно різних за жанром пісень. Надзвичайні овації викликав виступ вихованця установи Величка Станіслава, який прочитав гумореску «Віра в майбутнє».
Наприкінці свята вихованці долучилися до перегляду документального фільму «Україна незалежна». Свято вдалося! Хлопці щиро аплодували учасникам.
До святкових та пізнавальних заходів приєднались й підоблікові Чернігівського міського відділу КВІ, яких було залучено до відвідування виставки «Прапор бойовий» до Чернігівського військово-історичного музею.
 
В експозиціях були представлені прапори бійців 13-го та 41-го окремих мотопіхотних батальйонів, 1-ї окремої танкової бригади, полку особливого призначення «Азов», 406-ї берегової артилерійської групи, батальйону спецпризначення «Донбас», ДУК «Правий сектор», спецбатальйону «Чернігів», Чернігівського прикордонного загону та прапор «Жіночої сотні самооборони».
 
Метою вищевказаного заходу було виховати глибоку повагу і любов до Батьківщини та її символіки, сформувати риси громадянина-патріота Української держави, поглибити знання про державну символіку.
 
Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини