Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:25:02

За вихідні рятувальники ліквідували 36 пожеж, що виникли через необережне поводження з вогнем

25.08.2015   13:54Агенцiя

Протягом вихідних на Чернігівщині рятувальники ліквідували 36 пожеж, що виникли через необережне поводження громадян з вогнем та спалювання сухої рослинності.

Полум’ям знищено або пошкоджено 2 житлові будинки, 5 господарчих споруд, 4,5 тони сіна, а також вигоріло 3 га лісового настилу та 38 га відкритої місцевості.

Так, 24 серпня близько 13:00 у с. Горностаївка Ріпкинського районі на одному з подвір’їв загорілися житловий будинок та дві господарчі споруди. Причиною займання стало поширення вогню від розведеного домовласником на городі багаття.

Внаслідок пожежі згоріли дах оселі та дві господарчі споруди.
Цього ж дня о 17:40 також у Ріпкинському районі рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди та завадили вогню знищити житловий будинок у смт Любеч. Причиною загоряння став кинутий мешканцем оселі непогашений недопалок у суху рослинність на подвір’ї.

У зв’язку з цим, рятувальники попереджають населення про те, що внаслідок тривалої сухої погоди в області установився найвищий 5-й клас пожежної небезпеки. Це вимагає від населення суворого дотримання протипожежних вимог у побуті, лісопаркових зонах, на лугах, полях і торфовищах. Пам’ятайте, що причиною лиха може стати кинути непогашений сірник чи недопалок, розведене багаття, спалювання сухої рослинності чи сміття.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини