Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:22:22

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

21.08.2015   15:02

Співробітники Бобровицького райвідділу внутрішніх справ в одному з сіл району затримали волоцюгу, який за літр горілки позбавив життя свого односельця.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бобровицького РВ УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Дмитро Шутий, інформація про виявлення бездиханного тіла людини з тілесними ушкодженнями в одному з сіл району надійшла до райвідділу о третій годині по полудню.
Киянка, яка приїхала до себе на дачу, де дозволила пожити своєму знайомому, виявила його тіло зі слідами насильницької смерті, про що негайно сповістила в міліцію.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та керівництво. Оглядом помешкання, де було виявлено труп, встановлено, що зловмисник завдав потерпілому кілька ударів ножем, а потім ще й обухом сокири.

Почалася копітка робота з розкриття цього тяжкого злочину. Оперативники карного розшуку та дільничні інспекторами міліції Бобровицького райвідділу УМВС провели подвірний обхід помешкань громадян, опитали сусідів та знайомих загиблого. Також був перевірений підобліковий контингент.
В результаті проведених оперативно-розшукових заходів та зібраної інформації, правоохоронці вийшли на місцевого неробу та пияка, якого бачили як він заходив у будинок потерпілого.

Ще кілька годин пішло на пошуки підозрюваного. Але коли його знайшли – версія щодо його причетності до скоєння злочину ще більше укріпилася — на деяких речах заспаного і нетверезого волоцюги знайшли неспростовні докази його провини.

Пізніше підозрюваний, проспавшись, зізнався у скоєному, розповівши все як було: поки господар був у церкві, він, шляхом злому дверей проник до його будинку та знайшовши літрову пляшку горілки вже зібрався йти, як раптом повернувся господар. Не довго думаючи, зловмисник ухопив ножа, який лежав на столі, та кілька разів ударив ним чоловіка в груди та живіт, а коли той впав – добив його обухом сокири, яку знайшов тут таки у хаті на підлозі.

Як зазначив т.в.о. начальника райвідділу Дмитро Шутий, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі. Підозрюваний в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тривання Бобровицького райвідділу УМВС.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини