Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:52:44

Чернігівці відремонтували автомобілі для військового госпіталю

14.08.2015   12:18Агенцiя

Працівники ВАТ "Чернігівавтосервіс" надали допомогу військовому госпіталю. Вони відремонтували три автомобілі: карету швидкої допомоги, пересувний рентгенкабінет та автобус для транспортування хворих.

Автомобілі належать 407-му військовому госпіталю, який розташований в обласному центрі. Військові заздалегідь провели ремонт вузлів та агрегатів техніки, а працівники "Чернігівавтосервісу" її пофарбували.

- Сума коштів, яка необхідна була для проведення ремонтних робіт стала непосильною для нашої установи, - розповів начальник госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко.  – Тому провели роботу щодо пошуку благодійників, які б допомогли у вирішенні цього питання.

Колишній військовий, Генеральний директор ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир зголосився надати допомогу військовим медикам і після транспортування техніки на підприємство автомеханіки за півтора місяця провели роботи з фарбування автомобільних кузовів.

- На ремонт було витрачено понад шістдесят тисяч гривень: провели зварювальні роботи, пофарбували автомобілі, а також модернізували старий двигун однієї з машин, - повідомив Володимир Козир.

- Ми намагаємося постійно допомагати військовим, які захищають незалежність та суверенітет  нашої держави, - зазначив керівник ВАТ "Чернігівавтосервіс" Володимир Козир. -  Свого часу для воїнів АТО закупили та відправили бронежилети, радіостанції та майже 20 тонн різноманітної гуманітарної допомоги. Також щоразу виділяємо автобуси для перевезення військовослужбовців до місць дислокації в зоні АТО.

Відремонтовані автомобілі отримав начальник 407-го військового госпіталю Олександр Слєсаренко. Він подякував спеціалістам та керівнику автопідприємства за безкоштовну допомогу в ремонті військової техніки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини