Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:13:36

Носівська міліція розкрила вбивство

06.08.2015   10:05

Оперативники карного розшуку Носівського РВ УМВС в Чернігівській області затримали жінку, яка під час сварки після розпивання алкогольних напоїв вкоротила віку своєму співмешканцю.

До чергової частини надійшло повідомлення про виявлення у своєму будинку тіла загиблого жителя села Сулак. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Під час огляду помешкання експерт-криміналіст виявив сліди крові на шпалерах та кухонному ножі.

Про насильницьку причину смерті потерпілого свідчили й колото-різані рани грудної клітини. Міліціонери припустили, що після вбивства невідомий зловмисник поклав тіло загиблого на ліжко, де воно й пролежало майже тиждень.

При цьому вхідні двері будинку були замкнені з вулиці на навісний замок.

Правоохоронці поспілкувалися з сусідами, провели подворові обходи й встановили коло осіб, які були добре знайомі із загиблим. Найбільше запитань у оперативників виникло до співмешканки загиблого.

Під тиском фактів і неспростовних доказів жінка зізналася, що це саме вона вбила співмешканця. Вона розповіла, що тиждень тому чоловік отримав зарплату і вони разом з ним вживали алкогольні напої. Потім виникла сварка, чоловік почав битися і жінка завдала йому кілька ударів кухонним ножем у груди.
Після цього жінка поклала тіло співмешканця на ліжко, замкнула будинок на навісний замок і пішла до свого приятеля.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Підозрювана поміщена до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини