Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:10:00

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

16.07.2015   11:28Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 15 липня по 08 годину 16 липня 2015 року.

МНС

МНС

Надзвичайні ситуації:  

15.07.2015 року продовжувались заходи щодо ліквідації та недопущення розповсюдження африканської чуми свиней в с. Косачівка Козелецького району. Протягом доби обстежено 180 господарств. Вилучено та знищено шляхом спалювання
5 голів свиней, підстилку та продукти життєдіяльності тварин. Продезінфіковано 32 господарчі будівлі. Карантинні заходи тривають.

 

Пожежі:

Зареєстровано 3 пожежі, з яких 1 в житловому секторі та 2 інші. Вогнем пошкоджено 1 будівлю. Причинами пожеж стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів та підпал.



Інші повідомлення:

15.07.2015 року о 16 год. 55 хв. до У ДСНС України у Чернігівській області від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення щодо замінування агітаційної палатки за адресою: м. Чернігів, вул. Рокосовського. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалося відділення 1 державної пожежно-рятувальної частини. Вибухових пристроїв не виявлено.

15.07.2015 року о 18 год. 40 хв. для надання допомоги працівникам ЧМВ УМВС України в Чернігівській області по вилученню тіла гр.Я., 1993 р.н., з каналізаційного колодязя у м. Чернігові по пров. Вокзальний, залучалося відділення аварійно-рятувальної частини УДСНС у Чернігівській області.

 

Прогноз погоди на 16 липня 2015 року

Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 11-16º, вдень   20-25º тепла. По Чернігову без опадів. Температура вночі 11-13º, вдень  23-25º тепла.

 

Прогноз пожежної небезпеки

Пожежна небезпека в лісах області очікується 1-2 класу (відсутня та мала пожежна небезпека).

 

Радіаційний фон на території області складає:

м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Щорс - 9 мкр/год, с. Покошичі - 10 мкр/год, м. Семенівка - 9 мкр/год, м. Ніжин -11 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.