Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:21:39

За добу ліквідовано 5 пожеж від необережного поводження з вогнем

09.07.2015   11:58Агенцiя

За минулу добу на Чернігівщині рятувальники ліквідували 5 пожеж, що сталися внаслідок необережного поводження людей з вогнем.

Так, 8 липня о 13:25 у Борзнянському районі до служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на полі поблизу с. Любомудрівка. З райцентру на місце події прибув державний пожежно-рятувальний підрозділ. Площа пожежі становила 0,2 га. Гасіння тривало півгодини в ході чого рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на лісовий масив.

О 15:40 у Чернігові в районі Подусівки зайнявся лісовий настил на площі близько 0,4 га. На гасіння оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ, який ліквідував пожеж за 40 хвилин і завадили вогню поширитися на весь ліс.

О 19:30 у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про загоряння торфовища поблизу смт Радуль. За викликом було направлено районний пожежно-рятувальний підрозділ. Площа пожежі склала 0,05 га. Гасіння тривало близько 4-х годин. 

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян бути обережними у поводженні з вогнем та не розводити вогнища у лісах, на полях і торфовищах.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини