Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:39:52

Колегія УМВС в Чернігівській області підбила підсумки роботи за півріччя

08.07.2015   07:31Агенцiя

До обговорення були запрошені члени колегії, начальники галузевих служб, керівники міськрайвідділів УМВС разом із заступниками.

Відкрив та вів засідання начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін. Перш ніж розпочати розгляд робочих питань, він виконав почесну, але сумну місію. Начальник Управління вручив державну нагороду - орден «За мужність» ІІІ ступеня - вдові працівника Корюківського райвідділу внутрішніх справ сержанта міліції Олега Науменка. Міліціонер загинув в середині лютого нинішнього року у зоні проведення АТО в ході бойових дій поблизу Дебальцевого. Високу нагороду йому було присвоєно посмертно, на знак вічної шани до подвигу правоохоронця.

В ході обговорення питань порядку денного учасники розширеного засідання колегії УМВС розглянули діяльність слідчих підрозділів міліції, служб кримінального блоку та блоку міліції громадської безпеки. Зокрема, було відзначено зростання порівняно з минулим роком кількості кримінальних проваджень, розслідування яких завершено і вони направлені до суду. Також позитивну оцінку заслужили підрозділи міліції, відповідальні за боротьбу з незаконним обігом наркотиком - за помітну активізацію роботи з виявлення та притягнення до відповідальності груп наркозбувальників, у тому числі - нещодавно викритого розгалуженого угруповання торгівців амфетаміном, у членів якого було вилучено цю психотропну речовину та матеріальні цінності загалом ледь не на мільйон гривень. Добре налагоджено останнім часом і протидію незаконному вирощуванню наркомістких рослин - снодійного маку та конопель.

Водночас колегія акцентувала увагу на проблемі зростання вуличної злочинності (пограбувань, крадіжок, зрідка й розбійних нападів), перш за все - у найбільших містах Чернігівщини. З цього приводу начальник УМВС зазначив, що така ситуація свідчить про недопрацювання та ослаблену координацію дій обох блоків міліції - і кримінального, і громадської безпеки. Він висунув вимогу ретельно проаналізувати ситуацію та переглянути принципи організації охорони громадського порядку як в Чернігові, так і в інших містах, прагнучи підвищити ефективність цієї роботи.

У підсумковому слові до учасників засідання керівник обласної міліції Едуард Альохін нагадав усім присутнім, що у державі повним ходом йде реформування органів внутрішніх справ, в ході якого критеріями оцінки кожного працівника є, передусім, його чесність і порядність, професіоналізм, відповідальне ставлення до роботи. Начальник УМВС побажав підлеглим успішно підтвердити свою відповідність цим критеріям.

На завершення розширеного засідання колегії було оприлюднено наказ начальника УМВС про заохочення грошовими преміями десятьох працівників різних підрозділів та служб міліції області за найбільш вагомі результати в оперативно-службовій діяльності у І півріччі поточного року. Таке нововведення, підкреслив полковник Альохін, віднині увійде в усталену практику: при підведенні підсумків роботи не обмежуватись відзначенням недоліків та прорахунків, а й обов'язково стимулювати кращих працівників.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини