Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:07:32

До керівництва фіскальних органів на Чернігівщині найчастіше звертаються підприємці

07.07.2015   07:17Агенцiя

Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у платників податків та громадян, в органах Державної фіскальної служби області працюють приймальні громадян.

Протягом півріччя на особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися 98 громадян. Під час прийомів розглянуто 73 заяви та 25 пропозицій.
Прийом громадян проводиться у зручний для них час, а у разі потреби – організовуються виїзні прийоми. Так, з початку року проведено 16 виїзних прийомів громадян у територіальних громадах.

Найчастіше до керівництва органів ДФС зверталися підприємці - 57 осіб. Активністю також відзначилися робітники, студенти, пенсіонери, безробітні, селяни та державні службовці.

За цей період до органів ДФС Чернігівської області також надійшло 78 письмових звернень від громадян. Зверталися здебільшого щодо нарахування та сплата податку на доходи фізичних осіб, єдиного соціального внеску, акцизного податку, військового збору, оподаткування доходів від здійснення підприємницької діяльності – фізичних осіб, контрольно-перевірочної роботи, повідомляли про ухилення від сплати податків. За результатами розгляду з 9 питань прийняті позитивні рішення, 61 – надані ґрунтовні роз’яснення, 2 - направлені за належністю, 2 – не підлягали розгляду, як анонімні, 4 звернення знаходяться на виконанні.

Для оперативного вирішення питань можна звертатися безпосередньо до фахівців і керівників районних та міських податкових інспекцій, у кожній з яких на інформаційних стендах розміщені графіки особистого прийому громадян.

Для отримання допомоги у вирішенні непростих проблем можна записатися на особистий прийом до керівництва Головного управління ДФС в області за телефоном: (0462) 652-397. Інформація щодо порядку та графіку особистого прийому громадян розміщена на субсайті ГУ ДФС в області.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.