Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:31:26

Відбулося засідання постійної комісії з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності

03.07.2015   07:46Агенцiя

2 липня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності, яке провів її голова Микола Стрілець.

В роботі комісії взяв участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко.

Згідно з порядком денним, депутати погодили умови передачі в оренду майнових об'єктів стадіону «Юність», які розташовані за адресою: м. Чернігів, проспект Перемоги, 110, розглянули питання про встановлення зменшеного розміру орендної плати низці бюджетних установ та інші питання.

Журналісту видання ПіК заборонили бути присутнім на засіданні постійної комісії Чернігівської обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності.

Засідання комісії проходило у адмінбудинку обласної ради. Перед початком зустрічі працівники апарату не впустили до зали засідань журналіста ПіК, аргументуючи це необхідністю попереднього подання заявки від ЗМІ для присутності на засіданні комісії.

Всі депутати, які є членами комісії, висловили своє бажання, аби представник ЗМІ не був присутній і запропонували почекати у приймальні завершення комісії та, лише після задати питання.

Нагадаємо, що відповідно до чинного законодавства, усі дії,  пов'язані з акредитацією,  ґрунтуються на принципах відкритості,  рівності,  справедливості з метою забезпечення права громадськості  на  одержання  інформації  через   засоби   масової інформації.  Відсутність  акредитації  не  може бути підставою для відмови в допуску журналіста, працівника засобу масової інформації на відкриті заходи, що проводить суб'єкт владних повноважень.
Акредитація журналіста,  будь-якого працівника засобу масової інформації здійснюється безоплатно  на  підставі  його  заяви  або подання засобу масової інформації.
Таким чином, чиновники обласної ради цинічно порушили українське законодавство.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини