Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:50:11

Зведений загін чернігівської міліції відправився на Схід

22.06.2015   17:13Агенцiя

Від Управління МВС в Чернігівській області на Схід України вирушив черговий зведений загін міліції Придесення.

І знову у дворі УМВС України в Чернігівській області панує зворушлива атмосфера прощання і розставання. Хвилювання, обійми, обіцянки. Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. І знову на допомогу поспішають наші міліціонери.

- Це вже моя четверта поїздка в зону АТО, а з бійців, які сьогодні відправляються - відсотків п'ятдесят їдуть вперше. Ми їдемо з бойовим настроєм. У загоні є хлопці, які вже «обкатані», які довго і наполегливо тримали Чорнухине, я потім разом з ними виходив з Дебальцевого, тому настрій у нас нормальний. Будемо виконувати всі завдання, які нам будуть ставити, - каже командир зведеного загону підполковник міліції Олег Апекунов.

Короткий інструктаж від начальника управління громадської безпеки УМВС в Чернігівській області полковника Олександра Селіверстова - дотримуватися правил поводження зі зброєю, бути пильним, чітко виконувати накази, культурно спілкуватися з місцевим населенням і не зганьбити честь українського бійця. Інструкції прості, але їх виконання врятувало життя не одному воїнові.

Чернігівські міліціонери охоронятимуть громадський порядок у Слов’янську, нестимуть службу на блокпостах, виїжджатимуть у складі мобільних груп на виклики, а також виявлятимуть диверсійно-розвідувальні групи ворога.

Звучить команда, бійці завантажують в автобус спорядження і, попрощавшись з рідними й близькими, рушають на Схід України.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини