Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:21:43

В Чернігові "замінували" ЗАГС та намет-приймальню кандидата в депутати

22.06.2015   11:04Агенцiя

Чернігівська міліція розшукує телефонного хулігана, який увечері 21 червня повідомив про хибне замінування.

До чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС зателефонував невідомий і повідомив про замінування Відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції в м. Чернігові та намет-приймальню одного з кандидатів у народні депутати України, розгорнутий поряд.

На місце пригоди негайно виїхали керівники обласного управління МВС та Чернігівського міського відділу УМВС. Також на місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ, вибухотехнічна служба науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області, кінолог зі службовою собакою, рятувальники та медики.

Працівники міліції забезпечили охорону громадського порядку, не допускали перехожих на небезпечну територію та обстежили всі приміщення. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) - карається обмеженням волі на строк від 2 до 6 років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.