Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:13:13

Прокуратура підтримує в суді державне обвинувачення щодо водія "швидкої допомоги", який спричинив ДТП з загибеллю хворого-пасажира

16.06.2015   08:01

Прокуратура Чернігівської області підтримує в суді державне обвинувачення щодо водія «швидкої допомоги» Бахмацької центральної районної лікарні, в результаті кермування якого сталася ДТП з трагічними наслідками.

У результаті аварії загинув хворий, якого перевозили цим автомобілем, та було завдано тілесних ушкоджень іншій пасажирці — дружині цього пацієнта.

Трагічна пригода сталася 29 березня цього року о 17 годині на автодорозі поблизу станції Бахмач. Об’їжджаючи велосипедиста на мокрій дорозі, водій «швидкої» раптом виїхав на зустрічну смугу, а потім з’їхав у лівий кювет, де автомобіль перекинувся на бік.

Досудовим розслідуванням встановлено, що автомобіль був технічно справним, а водій — тверезим. До аварії призвело порушення правил дорожнього руху.

Сьогодні в Бахмацькому районному суді розпочався судовий розгляд цієї справи. Водієві за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого), загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наступне судове засідання призначене на 24 червня.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини