Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:27:37

Врожайний день для Річарда

13.06.2015   13:35Агенцiя

Днями, в ході несення служби в складі зведеної мобільної групи інспекторів кінологів в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі», в черговий раз показав свій клас розшуковий собака Річард. Протягом одного дня він тричі виявляв наркотичні речовини в громадян, що перетинали державний кордон України.

Для початку, в повітряному фільтрі легкового автомобіля БМВ, що слідував на виїзд з України, він виявив поліетиленовий пакет в якому знаходилось 200 грам марихуани.

Розігрівшись, через півтори години, Ричард під час опрацювання багажного відділення рейсового автобусу «Мерседес» сполученням Гомель – Чернігів спрацював на сумку одного з пасажирів. В ході спільної зі співробітниками митниці перевірки цієї сумки в ній виявили паперовий пакуночок з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою близько 1 грама. Здивування правоохоронців викликав господар зілля, ним виявилась 33-річна мешканка Чернігова. Наразі триває експертиза зілля.

На завершення дня Річард, мабуть знаючи прислів’я «Бог трійцю любить», при перевірці чергового рейсового автобусу сполученням Київ – Вільнюс, у одного з пасажирів, 44-річного громадянина України, спрацював на його особисті речі. При спільній з митниками перевірці, в блокноті, що знаходився в кармані, виявили 5 грам сіро-зеленої речовини рослинного походження, попередньо марихуани, розфасованої в папір та поліетилен.

За всіма фактами спроб незаконного переміщення через державний кордон наркотичних речовин внесені повідомлення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та повідомлено відповідні правоохоронні органи.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.