Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:45:20

Відбулась прес-конференція щодо підсумків роботи податкової міліції

12.06.2015   07:36Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області відбулась прес-конференція за участі першого заступника начальника Головного управління ДФС у Чернігівській області Вадима Нечая.

Представникам регіональних засобів масової інформації розповіли про резонансні факти виявлених порушень та пріоритетні напрями діяльності податкової міліції у поточному році.

Вадим Нечай повідомив, що слідчим управлінням фінансових розслідувань протягом 5 місяців поточного року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 30 кримінальних правопорушень. Із загальної кількості розпочатих проваджень 14 - це тяжкі правопорушення. Загальна сума встановлених збитків склала близько 40 млн.грн.
За результатами проведеного досудового розслідування в поточному році до суду скеровані обвинувальні акти по 6 кримінальних провадженнях.

Триває відпрацювання транзитно-конвертаційних груп. Зокрема, у взаємодії із працівниками Служби безпеки України та прокуратури ліквідовано «конвертаційний центр» із загальним обсягом «проконвертованих» протягом 2014-2015 років коштів у сумі 150 млн. грн.

Значну увагу журналістів викликало питання правомірності відшкодування податку на додану вартість. З цього приводу перший заступник начальника ГУ ДФС у Чернігівській області повідомив, що завдяки налагодженій взаємодії між структурними підрозділами фіскальної служби протягом поточного року упереджено 7 спроб незаконного формування бюджетного відшкодування ПДВ. За фактами незаконної заявки до відшкодування ПДВ до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення 4-х кримінальних правопорушень.

Неабияку зацікавленість присутніх викликало питання щодо боротьби з розкраданням бюджетних коштів і їх легалізації. Вадим Нечай зазначив, що з початку року зареєстровано 5 кримінальних правопорушень у сфері державних закупівель. Сума збитків по них склала майже 4 мільйони гривень.

Триває комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовними назвами «Акциз-2015» та «Нафтопродукт-2015». В ході яких обліковано 4 кримінальних правопорушення, вилучено із незаконного обігу товарів підакцизної групи на суму понад 19 млн.грн. та викрито діяльність підпільного нафтопереробного міні-заводу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.