Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:00:30

Учні чернігівських 1-ї та 28-ї шкіл відвідали менський зоопарк

30.05.2015   17:51Агенцiя

Поїздка відбулася 29 травня за підтримки Геннадія Корбана. Після приїзду додому діти отримали подарунки.

Погодні умови у вигляді дощу не змогли зіпсувати настрій школярів. Вони були задоволені та активно потім обговорювали побачене. Після приїзду до Чернігова діти отримали подарунки та зробили пам′ятне фото.

Учителі та організатори теж позитивно відгукуються про реалізований захід. «З′їздили ми чудово. Усе сподобалося й дітки просто щасливі. Потрібно більше таких поїздок» ‒ у завершення констатували організатори.

Геннадій Корбан особисто поспілкуватися з учнями після приїзду. Під час розмови наголосив, що важливо знати історію свого краю та малої батьківщини, побувати в різних її куточках та побачити Україну. Крім того він вважає, що від бази, яку суспільство та влада закладе в підростаюче покоління, залежить їхній моральний розвиток та не тільки. «Я вважаю, що місцева влада повинна виділяти на це [освітні програми ‒ авт.] більше коштів. Вона зацікавлена, щоб молодь залишалася тут, відбудовувала цей край, місто й були зацікавлені в його розвитку. Для цього потрібні гроші й їх варто вкладати, перш за все, у дітей».

Їз приводу своєї допомоги в організації поїздки Геннадій Корбан сказав таке: «В усій країні кажуть, що немає грошей. Пріоритетні речі ‒ медицина та освіта. На них варто знайти кошти. Краще не побудувати якийсь черговий об′єкт, а обов′язково профінансувати освіту та медицину. Першочергове наше завдання ‒ виростити здорову націю».

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини