Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:04:27

В Чернігові міліція затримала наркозбувальницю

29.05.2015   14:00Агенцiя

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Чернігівського міського відділу міліції затримали 48-річну жінку, яка виготовляла та розповсюджувала ацетильований опій.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Володимир Рапута, співробітники міліції отримали оперативну інформацію, що наркозалежна чернігівка виготовляє ацетильований опій та продає його наркоманам, - повідомляє СГЗ УМВС України в Чернігівській області.

В ході перевірки працівники міліції встановили, що 48-річна жінка вже була неодноразово засуджена за виготовлення та розповсюдження наркотичних засобів. Півроку тому вона звільнилася з місць позбавлення волі і знову повернулася до свого заняття. За місцем мешкання продовжувала виготовляти наркотики та подавати їх знайомим наркоманам, за рахунок чого і жила.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі підозрюваної працівники міліції вилучили готову продукцію - 80мл ацетильованого опію, що за цінами чорного ринку коштує близько семи тисяч гривень.

Начальник Чернігівського міськвідділу міліції Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що караються позбавленням  волі  на  строк  від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини