Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:21:43

Відкрито кабінет правової допомоги

28.05.2015   07:28Агенцiя

26 травня в Апеляційному суді Чернігівської області відкрито кабінет правової допомоги.

Кабінет призначений для надання правової допомоги (в тому числі й безоплатної) адвокатами та іншими правозахисниками учасникам процесів в Апеляційному суді Чернігівської області.

Кабінет оснащений необхідними для роботи меблями, встановлено комп'ютер з доступом до мережі Інтернет, сканер, принтер та ксерокс, працює Wi-Fi, облаштована невелика юридична бібліотека, яка згодом буде поповнюватись. Приміщення кондиціонується. Відремонтоване та облаштоване коштом Апеляційного суду Чернігівської області.

Голова Апеляційного суду Чернігівської області у Садіг Тагієв висловив упевненість, що відкриття кабінету покращить якість надання правової допомоги громадянам, які її потребують.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко висловила готовність передачі найближчим часом до бібліотеки центру низки методичної літератури для адвокатів із ресурсу системи безоплатної правової допомоги, а також інформаційно-роз’яснювальних матеріалів з питань отримання безоплатної правової допомоги для громадян.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.