Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:56:53

У Чернігові може з’явитися 2 багатоповерхівки у історичних зонах. ВІДЕО

27.05.2015   16:35Агенцiя

Археологічна зона не перепона для будівництва – так вирішив місцевий забудовник та звернувся за допомогою комунального підприємства «Чернігівбудінвест», котра в свою чергу просить у депутатів міської ради надати в постійне користування земельну ділянку. Вирішиться питання 20 соток навпроти Єлецького монастиря під час 51-ї сесії міської ради.

Якщо обранці проголосують за виділення ділянки, комунальне підприємство вже в найближчий час готове передати її в користування забудовника, без проведення аукціону. Адже в Чернігові чомусь конкурсна система в земельних питаннях не працює.

Зводити в одному з найпривабливіших районів міста буде підприємство відоме своїм будівництвом на березі річки Стрижень.

Також на розгляд депутатів виноситься ще одне питання, що стосується будівництва на розі вулиць Шевченка та Рокоссовського, навпроти технологічного університету, у постійне користування 65 соток просить управління капітального будівництва. Для зведення багатоповерхового житлового будинку. Як і в першому випадку комунальники будувати самостійно не планують, віддають землю в користування бізнесменам. За інформацією телеканалу «Дитинець» зводити багатоповерхівку навпроти університету збирається місцева фірма забудовник «Основа-Буд-7».

Що саме буде на газоні навпроти технологічного та територією генеральського будинку, представники забудовника поки не коментують, але й не заперечують, що саме їхнє підприємство готове до великого будівництва.


" frameborder="0" allowfullscreen>


 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.