Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:37:08

Чернігівська міліція розслідує напад на перевізника

19.05.2015   10:55

Напад на перевізника 160-го чернігівського маршруту, який було скоєно 14 травня, знаходиться на контролі у начальника УМВС в Чернігівській області підполковника міліції Едуарда Альохіна.

Нагадаємо, 14 травня в Чернігові двоє молодиків побили власника 160-го маршруту, перед цим відмовившись платити водієві за проїзд за новим тарифом.
Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Едуард Альохін, зараз проводиться весь комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб, які нанесли тілесні ушкодження перевізнику.

«Є цікава інформація, я думаю, що найближчим часом зможу назвати тих людей, які спричинили тілесні ушкодження громадянину, - сказав Едуард Володимирович, - виходячи з таємниці слідства, я б не став говорити про те, які версії зараз відпрацьовуються, до якої категорії населення відносяться підозрювані. Проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи».

Медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом кісток носу. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження.

Напад на перевізника, який було скоєно 14 травня, знаходиться на особистому контролі у начальника УМВС в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини