Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:24:09

Затримано чоловіка, який порізав співмешканку і кума

19.05.2015   08:18

Співробітники Чернігівського райвідділу міліції затримали чоловіка, який завдав ножових поранень спочатку своїй співмешканці, а потім і куму.

Як розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чернігівського райвідділу УМВС підполковник міліції Сергій Довгопол, 17 травня до чергової частини звернулася 60-річна жителька району.

Вона повідомила, що зять завдав ножових поранень її дочці, а потім і куму, після чого з місця пригоди зник. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група та керівництво райвідділу. Також в село були направлені оперативники карного розшуку та дільничні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що потерпіла зі своїм співмешканцем приїхала в гості до матері. Під час святкування між подружжям виник скандал на ґрунті ревнощів. Співмешканець звинуватив свою жінку у невірності та намагався її побити. Співмешканка вирвалася від нападника та втекла до свого кума.

Там її знайшов чоловік та порізав ножем. Кинувшись захищати родичку, кум теж отримав декілька проникаючих ножових поранень.

Паралельно з опитуванням можливих свідків пригоди та подвірними обходами селянських господарств, оперативники вирішили перекрити можливий шлях до втечі зловмисника - залізницю. Саме на пероні зупиночної платформи (5 кілометрів від села) правоохоронці і затримали підозрюваного, який вже збирався сісти в електропотяг.

За словами керівника Чернігівського райвідділу внутрішніх справ підполковника міліції Сергія Довгопола, підозрюваний в скоєному зізнався та дав правдиві свідчення. Вилучені речові докази.

Згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисник затриманий до ізолятора тимчасового тримання. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини