Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:28:31

У Чернігові на будівлі ліцею №16 встановлено меморіальну дошку пам’яті учаснику АТО

12.05.2015   11:57Агенцiя

У Чернігові минулого тижня на будівлі інформаційно-технологічного ліцею № 16 встановлено меморіальну дошку пам’яті загиблому учаснику АТО Олександру Будько.

Перший заступник міського голови Микола Миргорордський, представники педагогічного та учнівського колективу, громадськість, рідні та близькі загиблого зібралися біля навчального закладу, щоб вшанувати пам'ять героя.

Будько Олександр Анатолійович народився 7 липня 1973 року в Чернігові. Закінчив Чернігівську загальноосвітню школу № 16 та Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту. Працював монтажником висотником на утеплені фасадів будівель. Мобілізований до Збройних Сил України 31 липня 2014 року. Молодший сержант, командир відділення навчального механізованого взводу 169-го навчального центру (військова частина А 0941). Загинув 17 листопада 2014 року в районі сіл Новоорлівка-Орлово-Іванівка Шахтарського району Донецької області (район кургану Гостра Могила). Залишилась дружина.

Від імені всієї територіальної громади перший заступник міського голови Микола Миргорордський висловив глибоку пошану всім героям, які захищають нашу державу від агресора. «В ці дні ми вшановуємо героїчні подвиги дідів та прадідів, наших ветеранів. Їхні внуки та правнуки, такі як Сергій Будько, гідно продовжують героїчну славу і з честю несуть прапор перемоги. Для всіх нас залишається одне – завжди пам’ятати та гідно вшановувати всіх героїв», - сказав М. Миргородський.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини