Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:39:29

Патріарх Філарет нагородив В. Атрошенка високим церковним орденом. ВІДЕО

11.05.2015   20:37Агенцiя

Минулої неділі під час служби в храмі св. вмчц. Катерини згідно з Указом Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета народний депутат України Владислав Атрошенко отримав високу нагороду - Орден Святого Миколая Чудотворця "За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви".

Церковну відзнаку меценату вручив секретар Священного Синоду, архієпископ Чернігівський та Ніжинський Євстратій.

Священнослужителі кажуть, що така нагорода надається тим, хто зробив значний вклад у відродження духовності України.

Нагородили Орденом Святого Миколая Чудотворця і волонтерів фонду "Поліський оберіг" за їх постійну допомогу нашому війську і українському народу в такий скрутний для країни час.

Для Валадисава Атрошенка ця нагорода – велика відповідальність і честь. І ще більше – стимул в реалізації подальшх планів по підтримці української держави та її церкви.

Волонтерам ордена він передав в неофіційній та теплій атмосфері, під час виконання їх повсякденних завдань.

Нагадаємо, що благодійний фонд Владислава Атрошенка «Поліський оберіг» вже протягом кількох років веде системну роботу по допомозі малозабезпеченим, реалізує ряд соціальних програм по підтримці населення Чернігівщині, медицини, освіти, культури та спорту. З перших днів російської агресії фонд сприяє покращенню матеріально-технічного стану українського війська, допомагає волонтерам та вимушеним переселенцям.

PR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини