Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:35:08

Військова прокуратура вимагає визнати незаконними продаж об’єктів нерухомості державного підприємства вартістю понад 1,5 млн. грн.

06.05.2015   14:20Агенцiя

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України з метою захисту інтересів держави в особі державного підприємства «171 Чернігівський ремонтний завод» здійснено вступ у справу про банкрутство вказаного підприємства, яка розглядається у Господарському суді Чернігівської області.

Після вступу у вказану справу військовою прокуратурою встановлено, що у липні 2014 року за результатами аукціону комерційним підприємствам реалізовано 3 об’єкти нерухомості заводу  з численними порушеннями.

Зокрема, на момент укладання договорів купівлі-продажу об’єктів нерухомості державного підприємства «171 Чернігівський ремонтний завод» існувала пряма заборона відчуження цього майна, а комерційні фірми – учасники аукціону з продажу майна вчинили антиконкурентні узгоджені дії, які стосуються спотворення результатів аукціону.

Після отримання висновків Антимонопольного комітету України, якими підтверджено зазначені порушення, 28 квітня 2015 року військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону до Господарського суду Чернігівської області подано 3 заяви про визнання недійсними правочинів з реалізації комерційним структурам об’єктів нерухомості державного підприємства загальною площею понад 4,5 тис. кв. м. вартістю понад 1,5 млн. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини