Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:05:17

Міліція повернула батькам зниклу дитину

30.04.2015   07:06

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ за кілька годин знайшли загубленого 5-річного хлопчика.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, 29 квітня о 13:30 до чергової частини звернулася мати 5-річного хлопчика із повідомленням про зникнення дитини.

На місце події негайно виїхали працівники міліції. В ході перевірки правоохоронці встановили, що дитина разом з матір'ю гуляла поблизу Катерининської церкви. Хлопчик катався на самокаті. Коли ж настав час повертатися додому, він сів на самокат і поїхав від матері в бік площі.

Малюк не звертав уваги на крики неньки і в результаті загубився. Мати почала самостійні пошуки, потім повернулася додому, сподіваючись, що син вже у дворі. Але його там не було. Жінка майже півтори години самостійно розшукувала дитину. Коли ж всі її старання виявилися марними, вона звернулася до міліції.

Працівники міліції негайно розпочали пошуки дитини. Весь особовий склад підрозділу прочісував двори та вулиці, прилеглі до місця зникнення дитини. Коли ж дитину не змогли знайти в центрі міста, коло пошуку розширилося.

Саме це дало позитивний результат. Міліціонери знайшли хлопця в міському парку, він грався в пісочниці. Оперативники доставили дитину додому та передали матері.

Останні новини Чернігівщини

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

Підготовка до опалювального сезону: Чернігівська громада отримає 4 «міні-ТЕЦ» 15:00

USAID Україна через Проєкт енергетичної безпеки у співпраці з командою Мінінфраструктури, Комітету ВРУ з питань енергетики та ЖКП, НКРЕКП розгортає мережу малої та середньої когенерації.

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини