Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:42:26

Громадська рада при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області провела чергове засідання

27.04.2015   08:01Агенцiя

Громадська рада при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області розпочала активну діяльність. Відбулося її чергове засідання.

До порядку денного, зокрема, були внесені питання щодо змін до Положення про Громадську раду, затвердження Регламенту та Плану її роботи. Прозвітував про попередньо проведену роботу перед членами ради її голова Сергій Калашник. Він повідомив, що рішенням членів ради на попередньому засіданні було сформовано три комітети: культури оподаткування, запобігання та протидії корупції, кадрової політики, а також податкової політики, права і нормотворчості.

Комітет кожен член Громадської ради обирав самостійно, враховуючи власне бажання та свій фаховий досвід. Головою комітету з кадрової політики обраний Віталій Довбах, комітету з питань культури оподаткування, запобігання та протидії корупції – Сергій Добренький, комітету з питань податкової політики, права і нормотворчості - Дмитро Адаменко.

Щоб одержати роз’яснення одного з найактуальніших на часі питань діяльності малого та середнього бізнесу щодо змін у законодавстві про застосування реєстраторів розрахункових операцій до порядку денного засідання громадської ради включили виступ заступника начальника відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та фактичних перевірок управління податкового та митного аудиту Сергія Воєдила. Він зупинився на важливих аспектах даних законодавчих змін та надав відповіді на поставлені запитання.

На запрошення членів Громадської ради участь у засіданні взяв начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Степан Дусяк. Очільник відомства наголосив, що відкритий до спілкування з будь-яких питань співпраці з громадськістю, запросив до спільного діалогу. Степан Дусяк також зазначив, що у Головного управління та Громадської ради спільна мета - сприяння розвитку бізнесу у регіоні.


До теми: Громадська рада при ДФС: імітація відкритості

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини